SASTANAK U CROSCU

sastanak_u_croscu1000

U Zagrebu je, 25. kolovoza 2015. godine, održan sastanak predstavnika Europskog radničkog vijeća i Sindikata MOL-a i Rotary-a s menadžmentom Crosca. U ime Rudarskog sindikata MOL-a sastanku su prusustvoavali L. Biri, predsjednik sindikata, Z. Ferenczy povjerenik iz Rotary-a i E. Bakos predsjednik Europskog radničkog vijeća MOL-Grupe.

Na zahtjev sindikalnih kolega iz Madžarske, susret je organizirao SING. Direktor Crosca D. Domitrović i G. Hodossy, glavni direktor za financije otvoreno su odgovarali na sva postavljena pitanja i sindikalne predstavnike upoznali s aktualnom situacijom u Croscu i daljnjim planovima za razvoj Rotary-a. Kolege iz Madžarske istaknuli su probleme s kojima se njihovi članovi susreću u svom svakodnevnom radu. Sindikati i Poslodavac zaključili su kako je nužno raditi na poboljšanju međusobne komunikacije i razmjeni svih informacija. U tom smislu dogovoreno je redovito održavanje međusobnih sastanaka i održavanje skupa radnika Rotary-a kojem će prisustvovati menadžment Crosca.

Zajednički sastanak predstavnika SING-a i Rudarskog sindikata MOL-a s menadžmentom Crosca nastavak je dugogodišnje kvalitetne suradnje dvaju sindikata.