mSING – Mobilna i Web aplikacija

Napomena: Važno je razlikovati mSING mobilnu i mSING Web aplikaciju. Ukoliko koristite Android mobitel ili tablet, dostupne su Vam obje aplikacije, u suprotnom koristite jedino mSING Web aplikaciju.

Web aplikacija mSING

Aplikacija omogućava bržu i jednostavniju online predaju zahtjeva za KUP, pozajmicu SING, potporu HFBO, ljetovanje i dr. Nakon predaje zahtjeva, svakom članu je dostupan uvid u status zahtjeva.

Uz navedeno, aplikacija omogućuje pregled svih službenih obavijesti koje su poslane od strane SING-a. Ovim putem svaki član ima dostupne sve važne obavijesti o novostima i pogodnostima u sindikatu.

Aplikacija je dostupna svim članovima na linku: Web mSING

Za prijavu koristite pristupne podatke koje ste dobili iz SING-a.

Ukoliko još niste dobili pristupne podatke za aplikaciju, molimo kontaktirajte djelatnicu SING-a Višnju Blažok na:

Mobilna aplikacija mSING

Mobilna aplikacija mSING isključivo je namijenjena Android mobilnim uređajima, molimo da je ne pokušavate instalirati na iOS i Windows mobilnim uređajima (mobitelima ili tabletima), ni na Windows ili OSX operativnim sustavima na svojim laptopima i računalima.

Za instalaciju aplikacije na Android uređajima potrebno je prvo omogućiti u postavkama u kartici “sigurnost” (eng. security) – “omogući instalaciju od nepoznatih izvora” (eng. allow install from unknown sources).

Na nekim uređajima će se prikazati poruka upozorenja pri uključivanju te opcije, to je zato što ova aplikacija nije dostupna kroz Google Play trgovinu, već je isključivo namijenjena za članove sindikata.

Nakon instalacije, preporučeno je opet isključiti navedenu opciju u postavkama uređaja na identičan način.

Instalacijsku datoteku možete preuzeti preko linka: Android mSING

Nakon instalacije, mSING aplikacija će se pojaviti u izborniku svih aplikacija na Vašem mobitelu.

U aplikaciju se prijavljujete pomoću svojeg korisničkog imena i dodijeljene lozinke.

Ukoliko još niste dobili pristupne podatke za aplikaciju, molimo kontaktirajte djelatnicu SING-a Višnju Blažok na: