Obilježavanje 25. obljetnice utemeljenja SING-a i IX. skupština SING-a

DSC_1447

U Zagrebu je 18. lipnja 2015. u zgradi Naftaplina održana svečanost obilježavanja jubilarne 25. obljetnice utemeljenja, postojanja i rada Sindikata naftnog gospodarstva. TV voditeljica Rajana Radosavljev uspješno je vodila ceremoniju jubileja. Na početku je prikazan kratak film u kojem je prikazano vrijeme od osnutka Sindikata do danas. Nakon pozdravnog govora predsjednika Sindikata B. Mikuša čestitarskim su se govorima pridružili i mnogi suradnici SING-a iz zemlje i inozemstva, kao i predstavnici poslodavca. Na svečanosti su podijeljene plakete povjerenicima s navršenih 20 i 25 godina povjereničkog staža.

IX. skupština SING-a

Bivši predsjednik SING-a Božo Mikuš

Nakon svečanosti 25. obljetnice u istom je prostoru održana IX. skupština Sindikata naftnog gospodarstva. Predsjednik sindikata B. Mikuš izvijestio je o radu SING-a između dviju sjednica Skupštine, a predsjednica NO SING-a Željka Silov podnijela je izvještaj o stanju imovine i financijskom poslovanju SING-a. Na Skupštini su izabrani novi članovi Nadzornog i Statutarnog odbora, predsjednik Skupštine i predsjednica SING-a.

DSC_1524

Novi predsjednik Skupštine je Vlatko Donković, dugogodišnji povjerenik iz Vinkovaca, a novoizabrana predsjednica Sindikata je Jasna Pipunić, dosadašnja tajnica SING-a. Predsjedniku Skupštine i predsjednici Sindikata čestitamo na izborima i želimo uspješan rad. Zahvaljujemo dosadašnjem predsjedniku Boži Mikušu na bespoštednom radu u Sindikatu i želimo mu sretan i uspješan nastavak života.