Novosti

Najnovije vijesti:Novi Kolektivni ugovor za Tifon d.o.o.

potpis_kolektivni_ugovor_tifon_2018

U Zagrebu su, 4. srpnja 2018., predstavnici sindikata i poslodavca sklopili novi Kolektivni ugovor za Tifon d.o.o. U ime SING-a Kolektivni ugovor je potpisala predsjednica J. Pipunić. Nakon višemjesečnih pregovora, poslodavac i sindikati postigli su kompromisna rješenja koja će rezultirati povećanjem razine prava radnika TIFON-a. Kolektivni ugovor bit će objavljen na internim mrežnim stranicama poslodavca, a članovi SING-a mogu ga dobiti od svog profesionalnog sindikalnog povjerenika.

Kako bi se radnici što bolje upoznali s odredbama Kolektivnog ugovora poslodavac će organizirati sastanke s radnicima u sjedištu kompanije, u Zaboku i sastanke s poslovođama benzinskih postaja, a sindikati će putem svojih kanala obavijestiti članove o svim novostima.

Najkasnije do 15. srpnja radnicima će biti distribuirane darovne kartice u iznosu od 500,00 kn, a za razliku od dosadašnje odredbe, isplata prigodne nagrade za Božić poslodavcu postaje obveza, a iznos će biti utvrđen na osnovu rezultata poslovanja najkasnije do 1. prosinca tekuće godine.

Poslodavac i sindikati će dodatkom kolektivnom ugovoru utvrditi načela individualnog nagrađivanja učinka radnika na benzinskim postajama, koji bi trebao biti uveden najkasnije 1. lipnja 2019. godine. Prema najavama predsjednika Uprave S. Komnenovića, rad na novom modelu bonusa za radnike na benzinskim postajama započeo bi već tijekom rujna ove godine.

Novi Kolektivni ugovor primjenjuje se od 1. srpnja 2018., a vrijedit će do 31. prosinca 2020. godine.

Saznajte više

Počinje prikupljanje prijava za ljetovanje u SING-ovim objektima

SING-ovo odmaralište u Malinskoj članovi će moći koristiti od 30. svibnja 2018., a kamp-kućice od 3. svibnja 2018.

Za boravak u Malinskoj u terminu od 1. do 10. lipnja te 9. do 19. rujna 2018. članovi ostvaruju pravo na 20% popusta na ukupnu cijenu smještaja.

Isto tako, za boravak u kamp-kućicama u terminima 31.5. do 10.6. i 10.9. do 20.9. 2018. članovi ostvaruju pravo na popust u iznosu od 20% na cjelokupni iznos smještaja.

Više možete pročitati ovdje.

Saznajte više

Potpisan KU za Crosco d.o.o. - član INA Grupe

crosco_ina_ugovor

U Zagrebu je 28. ožujka 2018. potpisan Kolektivni ugovor za Crosco d.o.o. između reprezentativnih sindikata koji djeluju u spomenutom društvu i poslodavca. U ime Sindikata naftnog gospodarstva Kolektivni ugovor za Crosco potpisala je Jasna Pipunić, predsjednica SING-a, a u ime Crosca direktor društva, Igor Kruljac. Potpisanim Kolektivnim ugovorom napravljen je još jedan korak u poboljšanju materijalnih prava radnika, a isti vrijedi do 31. prosinca 2018. Potpisivanju KU za Crosco prisustvovali su članovi pregovaračkog odbora SING-a: Martina Cunj, Tvrtko Ćosić, Ivan Košutić i Tugomir Križanić te direktor Sektora ljudskih resursa u Croscu Tomislav Grgac.

Saznajte više

Promjena pogodnosti za tvrtku Pevec

U skladu sa svojom poslovnom politikom Pevec je otkazao ugovor za korištenje pogodnosti članova SING-a na temelju članske iskaznice. Pozivamo sve članove, da ukoliko žele nastaviti koristiti pogodnosti u Pevecu izvade Pevecovu karticu. Više o tome možete pročitati ovdje.

Saznajte više

Nove pogodnosti u tvrtki Laser

Poštovani članovi SING-a, od sutra 01.02.2018., ostvarujete pravo na kupnju raznog asortimana tvrtke Laser po povoljnijim cijenama u svim njihovim prodajnim centrima.
Povoljniju kupnju ostvarujete članskom i osobnom iskaznicom.

Saznajte više