SING uči i nagrađuje

Započinjemo s 4. kolom nagradne igre, koje je posljednje kolo prije izvlačenja glavne nagrade Članovi SING-a koji točno odgovore na postavljeno pitanje kandidiraju za nagradu kola, a samo oni članovi koji su točno odgovorili na sva pitanja u svim kolima do zaključenja ciklusa kandidiraju za glavnu nagradu. U svakom kolu članovi SING-a mogu sudjelovati samo s jednim kuponom, kako bi svi imali iste izglede za dobitak. Nagradni kupon možete koristiti iz biltena ili s internetske strance SING-a.

Nagrada u ovom kolu je SING-ov ručnik, a glavna nagrada je desetodnevni boravak za dvije osobe u SING-ovu odmaralištu u Malinskoj. Glavna nagrada bit će izvučena na sjednici Glavnog povjereništva zakazanoj za posljednji tjedan svibnja 2015.

Nagradno pitanje 4. kola

Kolektivni ugovor za Tifon d.o.o. potpisan je na rok od:

  1. jedne godine
  2. dvije godine
  3. tri godine

Preuzmite kupon s odgovorom i kontakt obrascem ovdje: Kupon

Preuzeti kupon možete ispuniti digitalno putem vašeg računala ili ručno nakon ispisa.

Kupon s odgovorom pošaljite poštom na adresu: Sindikat naftnog gospodarstva, 10000 Zagreb, Kumičićeva 1 ili ga na neki drugi način dostavite u Sjedište SING-a na navedenoj adresi, (osobno, faksom ili elektronskim putem) najkasnije do 22. svibnja 2015, godine.

Dobitnik 3. kola nagradne igre je Branko Mehkek. Nagradu je sretnom dobitniku uručio Damir Šestak, glavni povjerenik SP CPS Molve.

Dobitnik SING uci i nagrađuje